ZAŠTO PRIRODOSLOVNA ŠKOLA VLADIMIRA PRELOGA?

Želite li studirati PMF, PBF, Medicinski, Stomatološki, Farmaceutski, Kemijsku tehnologiju, Veterinarski, Šumarski ili Poljoprivredni fakultet, tada upišite naš novi smjer: Prirodoslovnu gimnaziju.

Ako volite kemiju? Upišite kemijski smjer u našoj školi!

Jeste li ekološki osviješteni i želite li pridonijeti očuvanju naše lijepe Zemljice? U našoj školi možete postati ekološki tehničar!

Uživate li u njezi tijela i lica? Upišite kozmetički smjer!

Želite li istraživati strukturu Zemlje i njezinih susjednih planeta? Upišite geološki smjer!

Nudimo vam razne mogućnosti i zato neka vas upisni put dovede u Vukovarsku 269, u Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga.

U svakoj učionici osim naših nasmiješenih lica dočekat će vas i televizor, dvd, video i klima uređaj.

U dobro opremljenim laboratorijima možete saznati tajnu formulu pripravljanja TNT-a.

U fizikalnom praktikumu saznat ćete prinip rada lasera, sve o elektromagnetskoj rezonanciji...

Kako smo uvjereni da nemožete bez lektire, vrata naše bogate knjižnice bit će vam uvijek otvorena.

S informatičkim učionicama nećemo se ni hvaliti, jer 70-ak računala sve govori.

Ali, moramo se pohvaliti s dva moderno opremljena školska kozmetička salona! U njima ćete uz razne tretmane lica i tijela postati još ljepši ili sačuvati dosadašnju ljepotu.

Kao što vidite, kod nas ćete puno toga naučiti, a ni profesori, vjerujte nam, nisu loši.

Imamo mi i naše maskote! Vjeovali ili ne to su prave, pravcate koze - Julka i njezini potomci, zatim zečevi, mačke i ribice. S njima se možete zabavljati tijekom velikog odmora. Kako biste se psihički i fizički bolje osjećali, školski DJ pod odmorima će vam puštati glazbene želje.

Možete li vjerovati da naši učenici dobrovoljno vikende, pa čak i praznike, provode u okrilju svoje drage školice?! Pitate se zašto? Zato što imamo razne slobodne aktivnosti. Nabrojit ćemo vam samo poneke:

NOVINARSKA GRUPA koja godinama objavljuje školski list ' LABOS ', dramsko-recitatorska druzina 'JEKA GLASOVA'', djevojački pjevački zbor, internet grupa, astronomi zvani 'MAGLICA'... svi su oni postigli zapažene rezultate na raznim županijskim i državnim natjecanjima i susretima.

Pridružuju im se natjecatelji iz kemije, matematike, biologije, engleskog jezika i povijesti. U Vukovarskoj 269 čeka vas najbolja školska dvorana u Zagrebu.To je odgovor zašto učenici vikendima hrle u školu.

Obline vašega tijela možete usavršavati u našoj teretani, a ako niste za ''strojno rastezanje'', priključite se veseloj aerobik grupi.

Roditelji vam brane izlaske? Ne očajavajte! Na TULUME u našu školu će vas sigurno pustiti. Mislite li da je s iznenađenjima gotovo? Brzo će vam, nažalost, proći četiri srednjoškolske godine. Kada uspješno položite maturu, na najsvečaniji način obilježit ćemo taj događaj. Uvjereni smo da smo vam naveli dovoljno razloga zbog koji ćete nam se pridružiti.

Ako postoji i mala sumnja u istinitost navedenog, pogledajte ''fotke'' kao dokazni materijal.